Sopimus- ja tilausehdot

1. Jäsenyys on henkilökohtainen ja kulkuoikeus koskee ainoastaan jäsenyyden haltijaa. Jäsenyyden haltija on vastuussa sen asianmukaisesta käytöstä. Mikäli jäsenen kulkuoikeutta käyttää joku toinen henkilö tai jäsen tuo mukanaan henkilöitä, joilla ei ole voimassa olevaa pääsyoikeutta tiloihin, jäsenen jäsenyys katkaistaan välittömästi eikä mahdollisia etukäteen maksettuja jäsenmaksuja hyvitetä asiakkaalle.

2. G.O.A.T. SPORTS:in ikäraja on 15 vuotta. Alle 18-vuotiaalta vaaditaan lisäksi huoltajan yhteystiedot, joka on vastuussa alaikäisen jäsenen maksuista.

3. Salin käyttö edellyttää mobiililaitetta ja G.O.A.T. SPORTS -mobiilisovelluksen lataamista, jonka kautta salille kulku tapahtuu.

4. Jäsenyyden aktivointimaksu ja valinnan mukaan joko ensimmäisen kuukauden maksu, koko vuoden maksu tai muu maksuväli suoritetaan aina liittymisen yhteydessä verkkokaupassa. Jäsenyys jatkuu automaattisesti ja kuukausimaksuista saat laskun sähköpostiisii valitsemasi laskutusvälin mukaisesti. Ennakkoon suoritettuja maksuja ja liikuntaetua ei palauteta.

5. Kampanjasopimukset muutetaan automaattisesti kampanjajakson lopussa kulloinkin voimassa olevaan normaalihintaan.

6. Jäsenyyden voi maksaa G.O.A.T. SPORTS:in hyväksymillä liikuntaeduilla (Smartum, ePassi, Edenred). Sinulla tulee olla aktiivinen jäsenyys siirtääksesi liikuntaetua G.O.A.T. SPORTSille. Tämän jälkeen voit ladata liikuntaetua G.O.A.T. SPORTSille., jolloin se tallentuu omalle tilillesi. Liikuntasaldon käsittelyaika on 2 viikkoa, ja käytämme saldoa tulevien kuukausimaksujesi maksamiseen. Ensimmäistä veloitusta ei voi maksaa liikuntaeduilla.

7. Jäsenyyksissä ei ole tauko-oikeutta eikä jäsenyyttä voi siirtää toiselle henkilölle. Hyödyntämätöntä jäsenyyttä ei hyvitetä.

8. Jäsenyys voidaan kuitenkin tauottaa armeijan, raskauden tai vakavan sairauden takia todistusta vastaan. Tauon minimiaika on kaksi viikkoa.

9. Asiakas on velvollinen noudattamaan voimassaolevaa salietikettiä. G.O.A.T. SPORTS voi irtisanoa jäsenyyden salin ilmapiiriin sopimattoman käytöksen vuoksi.

10. Huomioithan että G.O.A.T. SPORTSin henkilökunnalla on yksinoikeus jäsenten ohjaamiseen salilla.

11. Asiakas treenaa ja käyttää tiloja omalla vastuulla. G.O.A.T. SPORTS ei ole vastuussa henkilövahingoista, jotka tapahtuvat salilla oleskelun aikana. Huomioithan, että salillamme on henkilökunta paikalla vain satunnaisesti.

12. G.O.A.T. SPORTS ei vastaa asiakkaan henkilökohtaisesta omaisuudesta. Arvoesineiden säilytys on asiakkaan omalla vastuulla myös lukituissa pukukaapissa.

13. Tavaroiden säilytys pukukaapeissa on sallittua ainoastaan treenin ajan. Henkilökunta tyhjentää pukukaapit säännöllisin väliajoin ja kaappiin jätetyt tavarat löytyvät löytötavaroista.

14. G.O.A.T. SPORTS pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

15. Asiakas hyväksyy, että jäsensopimuksen tiedot kerätään G.O.A.T. SPORTSin asiakasrekisteriin. Tietojen keräämisen tarkoituksena on hallinnoida ja huolehtia jäsenyydestä parhaalla mahdollisella tavalla sekä myös tiedottaa jäsenelle uusista tarjouksista ja ajankohtaisista asioista.

16. Jäsenen tulee ilmoittaa G.O.A.T. SPORTSille kaikista yhteys- ja maksutietojen muutoksista (mukaan lukien nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ja muut annetut tiedot).

17. Jos asiakas vaurioittaa tahallisesti tai huolimattomuuttaan salin kalustoa, kiinteistöä tai irtaimistoa, hän on velvollinen korvaamaan vahingon täysimääräisesti.

18. G.O.A.T. SPORTSissa on tallentava kameravalvonta kulunvalvonta- ja turvallisuussyistä.